عوارض جراحی بینی – راه های پیشگیری از بروز آن

اگر داوطلب جراحی بینی هستید و قصد دارید با قرار گرفتن تحت این عمل زیبایی دماغ ، به بینی تان شکل و فرم زیبایی بدهید ، خب طبیعی است که هیجان داشته باشید و آنچه بیش از هر چیز ، ذهن و فکرتان را روی آن متمرکز کرده باشید ، لحظه پر هیجان مشاهده نتیجه رینوپلاستی باشد و در حالت نرمال ، تصورتان از آن لحظه این است که دیدن بینی جدیدتان شما را بسیار خوشحال می کند و از نتیجه عمل ، رضایت کامل را خواهید داشت. هدف ما از این همه مقدمه چینی ، آماده کردن ذهن شما و معطوف کردن آن به طرف موضوعی به نام عوارض بعد از جراحی بینی است که یک نکته حائز اهمیت بوده و آگاهی داشتن درباره آن ، عامل انگیزشی خواهد بود تا در فاز انتخاب بهترین جراح بینی ، دقیق تر و حساب شده تر عمل کنید و رویایی را که درخصوص یک نتیجه رضایت بخش در سر می پرورانید ، در دنیای واقعی نیز تجربه کنید. خب ببینیم این عوارض ، چه چیزهایی را شامل می شوند و چرا دانستن درباره آنها مهم است؟

 

عوارض جراحی بینی - دکتر یگانه تیموری

 

نکته کلیدی در مهار عوارض جراحی بینی

عوارض بعد از جراحی بینی کلاً اتفاقات ناخوشایندی هستند که بعد از عمل زیبایی بینی ، شاید به شکلی غیر منتظره پا به میان می گذارند و گاهاً تمام پلن از پیش تعیین شده را بر هم بزنند. گاهی هم به طور کامل مهار می شوند و قدرت این را ندارند که در پلن جراحی بینی دست ببرند و اختلالی در نتیجه عمل دماغ بوجود آورند. طبیعی است که مورد دوم یعنی مهار کردن عوارض بعد از عمل بینی ، برای همه داوطلبین این پروسیجر زیبایی ، خوشایند تر است و هیچکس دوست ندارد بعد از صرف هزینه ریالی و زمانی ، با مداخله عوارض ، نتیجه جراحی اش خراب شود. نکته کلیدی در مهار عوارض بعد از رینوپلاستی چیست و چگونه می توان از مداخله آنها در روند جراحی کردن بینی جلوگیری کرد ؟ پاسخ ، یک عبارت است: دقت عمل به خرج دادن در انتخاب بهترین جراح بینی. بله ، انتخاب یک جراح خوب ، صاحب تجربه ، ماهر و خلاق ، می تواند با قدرت ، تمام عوارض ناخوشایند ، جز مواردی از قبیل ورم و درد و کبودی را که بخشی نرمال از فرایند و واکنش طبیعی بدن به روند عمل کردن بینی محسوب می شوند را مهار کرده و یک تجربه شیرین و بدون عارضه از عمل بینی را در ذهن بیمار ثبت نماید. 

عوارض نرمال بعد از جراحی بینی 

ورم : ورم بعد از جراحی بینی را می توان به دو بخش تقسیم کرد. ورم کوتاه مدت که بخش عمده ای از ورم بعد از عمل بینی را شامل شده و در مدت کوتاهی ، فروکش می کند. بخش دوم ، مقدار جزئی ورم باقی مانده بعد از رینوپلاستی است که بسیار مقاوم بوده و حالا حالا ها دوست دارد در بینی تان جا خوش کند. این ورم اغلب ، به زمان طولانی تری برای فروکش کردن نیاز دارد و معمولاً بین چند ماه تا یکسال طول می کشد تا با بینی شما خداحافظی کند. برای کمک به فروکش کردن این ورم ، دکتر جراح بینی در مشهد ، دستورالعمل هایی را در اختیار بیمار قرار می دهد که اجرای آنها می تواند به افزایش سرعت خوابیدن ورم و نمایان شدن نتیجه نهایی ، کمک کند. اگر مایلید دراین باره بیشتر بدانید ، مقاله ورم بعد از جراحی بینی را مطالعه بفرمایید.

کبودی : کبودی ، تغییر رنگ در پوست اطراف بینی یا زیر چشم ها است که خوشبختانه ، در یک فاز بسیار کوتاه ، تقریباً در حدود یک تا چند هفته به طور کامل ، فروکش می کند. برای کمک به سرعت گرفتن از بین رفتن کبودی ، متخصص جراح بینی به بیمار توصیه می کند تا در صورت سیگاری بودن ، چند هفته قبل از عمل ، کشیدن سیگار را ترک کرده و ترک این مخدر را تا چند هفته بعد از عمل زیبایی بینی ، ادامه دهد. مصرف سیگار به دلیل محدود کردن فرایند اکسیژن رسانی به ناحیه جراحی ، روند بهبود را کند می نماید. میل کردن آب کرفس نیز یکی از توصیه های مربوط به این فاز است که البته از نظر علمی به اثبات نرسیده است.

درد: بعد از رفع اثر بیهوشی ، احساس درد در ناحیه جراحی شده و اطراف آن به سراغ تان می آید. برای کنترل درد ، دکتر خوب عمل بینی داروهای مسکنی را تجویز می کند. در صورتی که علیرغم مصرف داروی مسکن ، بازهم احساس درد شدید داشتید ، به جراح بینی خود اطلاع دهید.

عوارض عمل بینی در دراز مدت

بینی مانند سایر بخش های بدن ، تحت تاثیر عوامل محیطی و تاثیرات ناشی از بالا رفتن سن ، دستخوش تغییراتی می شود و هر چند نتیجه عمل زیبایی بینی ، دائمی و ماندگار است ولی در طول دراز مدت ، ممکن است تغییراتی در آن رخ دهد. نگران نباشید ، وقتی از  عوارض دراز مدت حرف می زنیم ، منظورمان چند دهه است یعنی شاید بعد از چند دهه ، در دوران پیری به دلیل از دست رفتن خاصیت ارتجاعی پوست و شل شدن آن ، متوجه تغییرات مختصری در قالب عوارض عمل بینی در پیری در بینی تان شوید.

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است ؟

به طور کلی ، عمل زیبایی دماغ مشروط به اجرا شدن به دست یک دکتر خوب عمل بینی با تجربه و ماهر که تعداد بسیاری جراحی بینی انجام داده و نتایج درخشانی را در سابقه کاری خود ثبت کرده است ، یک فرایند بدون خطر محسوب می شود. اما برخی بیماری ها هستند که در امکان اجرای پروسیجر جراحی رینوپلاستی ، محدودیت هایی را بوجود می آورند و باعث می شوند که فرد داوطلب ، به دلیل ابتلا به آن بیمار ، نتواند تحت جراحی زیبایی بینی قرار گرفته و از مزایای آن برخوردار شود یا اجرای عمل زیبایی بینی و قرار گرفتن تحت بیهوشی برای سلامت عمومی او خطرناک بوده و یک تهدید برای زندگی فرد محسوب شود. یکی از عواملی که باعث می شود یک دکتر عمل بینی خوب ، جلسه مشاوره را بعنوان یک فرصت طلایی تلقی کند همین است. ایشان با انجام معاینات کامل ، بررسی سابقه و پیشینه پزشکی بیمار ، کسب آگاهی درباره داروهای مورد مصرف ، بیماری های قبلی یا فعلی ، جراحی های قبلی یا فعلی بیمار ، آلرژی و سایر موارد و به طور کلی ، بررسی سلامت عمومی بیمار ، در خصوص ایده آل بودن یا نبودن شرایط داوطلبی بیمار ، تصمیم گیری می کند و در صورت نیاز ، به بیمار توصیه می کند تا قبل از عمل بینی ، برای درمان یا مهار بیماری زمینه ای ، اقدام کرده و سپس وارد فاز جراحی بینی شود. اگر به بیماری زمینه ای مبتلا هستید و از طرف دیگر ، داوطلب جراحی بینی بوده و می خواهید درباره رابطه بیماری تان با جراحی بینی بیشتر بدانید ، می توانید بخش مربوط به جراحی بینی و بیماری های خاص را مطالعه کنید.

0 0 رای ها
امتیاز دهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در: